Curs de bucatarie vegana 2017

Vă salut pe toţi cei care ne urmăriţi cu interes şi ştiu sigur că sunteţi deja in aşteptarea acestei postări. Mă gandesc că v-aţi tot întrebat, când începe următorul curs? Când, când?

Ei bine, am deosebita plăcere să vă anunţ că am lansat deja în mediul online (Facebook) poate după cum aţi observat, înscrierile pentru următoarea serie de cursuri pe care le vom începe în IANUARIE 2017.

Ştim că informaţia, cunoştinţa înca din cele mai vechi timpuri reprezenta Putere. La fel şi în zilele noastre, a deţine informaţia adevărată reprezintă libertatea care atât de mult ne-o dorim. Aşadar, vă provoc pe toţi cei care doriţi să dobândiţi această putere, puterea cunoaşterii, puterea de a fi liberi ca urmare a studierii modului de funcţionare a corpurilor voastre, cele mai minunate maşinării vreodată create, să vă alăturaţi nouă, Echipei Cris pentru a parcurge acest seminar interesant şi extrem de folositor în acest secol în care informaţia e tot mai abundentă, dar unde, în principal există un interes ascuns în spatele oricarui lucru.

Ce vă promitem? Vă promitem o experienţă de neuitat alături de noi, vă promitem transparenţă (cei care ne-au fost alături, pot confirma acest lucru – şi chiar ii rog să lase o impresie pentru posibilii oaspeţi noi-veniţi ai site-lui nostru) şi de asemenea informaţii de ultimă ora alături de rez. Dr. Chirila Cristian – specilitatea diabet, nutriţie şi boli metabolice invitatul nostru (pe partea medicală), şi a mult iubitei mele soţii, Chirila Mioara- cea mai bună bucătăreasă,  care va susţine partea practică.

Vă invit de asemenea să împrăştiaţi acest mesaj prietenilor d-voastră care sunt cu probleme de sănătate şi care, nu se ştie, vă vor fi recunoscători că le-aţi transmis această informaţie.

Pentru mai multe detalii legate de cursul nostru cât şi pentru a accesa formularul de înscriere, vă invit să intraţi aici sau să daţi click pe imagine.

Vă doresc belşug de sănătate!

Ing. Chirila Florian – Admin. Restaurant Vegetarian „Cris

 

cursuri-2015-7621

 

 

 

7 thoughts on “Curs de bucatarie vegana 2017

  1. As dori sa aflu daca exista posibilitatea ca pentru someri sa acordati o reducere de pret sau gratuitate pentru acest curs de bucatarie vegana si nutritie . Va multumesc anticipat.

    1. Cursul va incepe pe 17 ianurie. Detaliile solicitate le gasiti pe site-un nostru, in postare sau chiar in formularul de inscriere.

  2. Buna. Ma intereseaza cursul din aprilie. Va rog sa reveniti cu mai multe detalii ( durata, interval orar, pret, cum se va desfasura, nr maxim de participanti etc. Multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *