Meniul zilei – NOU!!!

NOU! „Vine iarna, iar cei de la Cris vor să stopeze răceala, nu printr-o pastilă, ci printr-o SALATĂ, crudă „tare, tare”, roşie ori verde, sau albă ca zăpada (ţelina), sau cum vă va fi pofta.”

raceala-1

Pentru că dorim să oferim clinţilor nostri o alimentaţie cât mai superioară şi mai aproape de natural şi considerând că a sosit momentul oportun pentru a face o schimbare, am decis sa asociem prânzului d-voastră o salată, care prin constituţia ei va fi crudă. Aşadar fiind nepregătită termic, cum sunt o mare parte din alimentele ce le consumăm, aceasta va fi  bogată în enzime, esenţiale pentru desfăşurarea cu uşurinţă a procesului digestiv, pentru a transfera din proprietăţile nutritive ale leguminoaselor şi zarzavaturilor crude organismului d-voastră, pentru a-l fortifica şi a-l face mai rezistent. Prin proprietăţile ei, va ajuta la eliminarea compuşilor toxici, de care corpul doreşte să scape, şi la accelerarea tranzitului intestinal prin componenta: fibra vegetală, asigurarea unei părţi din aportul zilnic de vitamine şi minerale extrem de importante în procesele metabolice desfăşurate în corpului uman, ajutând la reglarea acestora.

Pentru a savura o porţie de Sănătate atât de mult dorita de multi in zilele de azi, intra aici pentru a comanda meniul zilei.

3 web page - meniul zilei2

Oferta nostra din Meniul zilei va include si o porţie de salată începând cu 2 noiembrie 2015 iar preţul nou va fi de 14 lei in loc de 13lei. Pofta buna!

 

460

Daca nu aveţi timp sa ne vizitaţi, puteţi comanda la domiciliu aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *