Seara de gatit

Vă salut cu drag şi vreau să vă anunţ că dupa lungi stăruinţi, uite-ne şi în pragul lansării serilor de gătit, atât de mult aşteptate. Aşadar, în premieră în Oradea, vom avea prima seară de gătit Joi, 9 Martie de la ora 17:30.

De ce am ales să începem acest proiect?

Pe parcursul cursului nostru de nutriţie şi bucătărie tot mai mulţi cursanţi şi-au exprimat dorinţa de a face practic mai mult, nu doar cât facem la curs. Acum noi în cadrul restaurantului am încercat să introducem cât de mult am putut chestiuni practice, concrete din procesul de preparare, doar că concluzia a fost: „Dar ştiţi, înţelegem noi cât înţelegem, dar acolo…, atunci când facem noi…hmm, nu ne iese ca la d-voastră la restaurant”. Aşadar, ne-am tot gândit de ceva vreme (1 an, cam mult ce e drept) şi uite aşa am decis să pornim la drum în dorinţa de ajuta cât mai multe persoane/foşti cursanţi/cursanţi prezenţi să se descurce mai bine în arta culinară vegană.

Ce trebuie să ştiţi despre serile de gătit?

 1. Este destinată iubitorilor de „bucătăricit”, dar nu numai! 😀 (cei/cele care nu iubiţi gătitul, sperăm că vă vom ajuta să-l îndrăgiţi! )
 2. Poate participa oricine, dar cu precădere cei care ne-aţi fost cursanţi de-alungul timpului (şi mai cu seamă cei care ştiţi despre acest proiect nou al nostru).
 3. Să aveţi noţiunile de bază legate de gătitul sănătos, lucru care l-am învăţat la modulul I al cursului nostru: NEW START (click aici pt detalii/înscriere la următorul curs). De ce? Pentru că nu vom avea timp fizic pentru teorie, ci doar pentru practică.
 4. Avem o „temă”= produs (leguma, zarzavat, fruct) ales pentru fiecare întâlnire. (De ex. pentru I întalnire: Nautul)
 5. Câţi participanţi? Minim: 8. De ce? Este nevoie de multă pregătire înainte de începerea propriu zisă a evenimentului, şi plus, timpul nostru este limitat. Maxim: 10 De ce aşa puţini? Un număr limitat, asigură fiecărui participant/ă un grad de libertate de a fi relaxat, de a pune întrebări (pentru cei mai timizi), de a opera în bucătărie în condiţii optime şi nu în ultimul rând de a eficientiza tot procesul de preparare putând vizualiza fiecare etapă de pregătire a unui produs.
 6. După ce terminăm de gătit, servim cina împreună din preparatele pregătite.

Ce aveţi nevoie să aduceţi de acasă:

 • ENTUZIASM
 • PASIUNE
 • Orice vă convine pentru a vă prinde parul. (credeţi-mă, este împortant! ştiţi de ce… )
 • Carneţel de notat? NUU! -> veţi primi pe e-mail reţetele şi tot ceea ce vom discuta.
 • aaa…daaa, şi un şort – cu sau fără „floricele” 🙂 , pentru că vom bucătărici împreună, ne vom murdări

Materia primă, o vom asigura noi, de aceea nu e nevoie să vă îngrijoraţi pentru acest lucru. Tot ceea ce e necesar este să vă înscrieţi din timp pentru a putea să ne aprovizionăm corespunzător.

Ce preparăm?

 1. Băutura: shake Vitamin +(plus)
 2. Brânzica de mazăre cu mărar
 3. Crutoane aromate
 4. Supă cremă de năut cu ardei copt
 5. Pate de năut cu paprika afumat

DURATA: de la ora 17:30 – 2.5h

Locatia si data: Oradea, Str. Colinelor 27B

Costuri: 50 lei/participant

Plata se va face la Magazinul Bio „Cris”, P-ţa Emanuil Gojdu nr.49, lîngă Restaurantul Vegetarian „Cris”, cu 2 zile anterior începerii. Pentru alete informatii sau nelamuriri, ma puteti contacta la 0741484843

Pentru înscriere daţi click pe imaginea de mai jos sau intraţi aici,

Va asteptam cu mare drag!

Cristian & echipa „Cris”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *