Cofetaria lu’ Cris

Cofetaria lu’ “Cris”  a început la unul din cursurile noastre de bucătarie vegană când mai mulţi cursanţi ne-au provocat să creeăm şi torturi raw-vegane în restaurant pentru clienţi şi desigur, o reţetă bună care să şi reuşeacă pentru ei. Aşadar eu, Cristian, deşi medic rezident de profesie, pasionat fiind de bucătărie, şi un mare iubitor de dulce am început călătoria în lumea fascinantă a deserturilor raw-vegane. După multe încercări cu idei din stânga, din dreapta, de pe internet, dar nu numai, pentru că am ajuns la concluzia că gusturile ţi le creezi experimentând, cunoscând desigur principiile bucătăriei raw-vegane legate de lumea deserturilor am ajuns să creez dar şi mai  mult, să le iubesc. Da, încă mai mult decât deserturile clasice! De ce spun asta? Nu aveţi idee, decât după ce testaţi prima felie….Aşadar vă provoc să încercaţi! Prima mea iubire a fost şi este tortul raw din dovleac….

Şi…fără prea multe povesti în plus, vă invit să vizualizaţi tipurile de torturi pe care le-am creat. Alte delicii vor apărea treptat, aşadar, să ne urmăriţi îndeaproape!!! 😀

Cu drag,

Chirila Cristian, aproape “Specialist” şi în torturi…  🙂

Tort raw dovleac şi scorţişoară ~ FĂRĂ GLUTEN ~

Conţine: nuci româneşti, curmale, dovleac, fulgi cocos, ulei de cocos, cremă de cocos, miere, turmeric, scorţişoară. Design: goji, fulgi de cocos / nucă/ la alegere.

!!! Excelent dacă aveţi copii cu alergie la gluten/făină de gluten.

COMANDA

tort-2512-mix tort-2496

Vrei şi tu?? Comandă aici!

Tort raw-vegan zmeură şi glazură pistruiată

Conţine: nuci, curmale, zmeură, caju, vanilie, orez, mentă, ulei de cocos, cremă de cocos, lămâie, banană, turmeric, vanilie. Design special: formă inimă, artera coronară, EKG şi frecvenţa cardiacă.

COMANDĂ ACUM

tort-2534 tort-2528 tort-2525

Vrei şi tu?? Comandă aici!

Varianta 2

tort-2276 tort-2310

tort-2535

Vrei şi tu?? Comandă aici!

Tort Raw-vegan kiwi si passion fruit

Conţine: nuci, curmale, kiwi, caju, fructul pasiunii, avocado,  orez, cremă de cocos, lămâie + Dragoste 🙂

COMANDĂ ACUM

tort-2595-mod tort-2604

Vrei şi tu?? Comandă aici!