Impresii

Title IMPRESIA TA...

Un loc special iti poate lasa doar o impresie buna. Oameni frumosi si mancare excelenta! Te duci odata si te intorci cu placere de nenumarate ori….

Rahe

Mancare foarte buna si servita de un personal amabil si dragut!

Adelin

Un loc linistit cu personal amabil, unde se mananca sanatos si gustos. Locul unde poti sa te ridici de la masa fara resentimente ca iar ai mancat prostii. Merita vizitat des si trebuie ‘furat’ retete/idei :D. Multumim Cris pt VISINICA (cea mai buna) !

Dani

Aici am invatat ca bucataria vegetariana este foarte gustoasa si apetisanta. Atmosfera este lininistita si placuta, personalul foarte amabil. Un restaurant vegetarian potrivit atat pentru mesele de zi cu zi cat si pentru diferite evenimente.

Diana

In sfarsit am reusit sa popsim si noi la voi! Ne-am propus de multa vreme! Ne-am dori sa reusim sa mai mancam ori de cate ori ne sunteti in drum, doar ca timpul adesea nu tine cu noi! Cine nu v-a vizitat inca, merita sa incerce macar !

Vojo&Semida

Am mancat la nunta verisorului meu Roberto mancare pregatita de ei.. pfff..mancarea a fost foarte buna, sanatoasa si pregatita excelent. Am mancat pe saturate si pot sa recomand cu drag restaurantul Cris. Cand voi mai fi prin zona Oradea, voi merge personal sa vizitez restaurantul si sa mananc acolo o mancare excelenta!
Recomand cu drag sa incercati si voi si mult succes in lucrarea depusa de voi, cei de la Restaurantul Cris
Toate cele bune 🙂

Demis Luis

de cate ori mananc ceva sanatos ma gandesc la voi 🙂

Stefan Iacob

Un restaurant extraordinar, mancarea e deosebit de gustoasa si sanatoasa…..si cum eu ador parajiturile si inghetata , aici cu siguranta le gasiti grozav de gustoase. Va doresc succes in activitate si cat mai multi clienti constienti de mancarea deosebita pe care o serviti.

Ofelia

Locul ideal pentru o masa gustoasa si sanatoasa. 🙂

Catalina

este extraordinar localul! il recomand cu incredere 🙂

Cristina

Un bun Restaurant Vegetarian cu oameni foarte serviabili și eu sunt vegetarian de 32 ani și recomand tuturora, dacă vor sănătate , căi mai bună decît toate . Va doresc succes Domnul Isus cu voi.

Sascau Anton

Un bun Restaurant Vegetarian il recomand tuturor.

Sascau Marius

Am mancat din bunatatile restaurantului chiar de mai multe ori decat am fost in interiorul lui…despre atmosfera nu pot sa spun decat ca e incantatoare. Intri dintr-o zona aglomerata si agitata, iar inauntru parca totul ia o pauza…liniste si pace. Doar culoarea verde personal nu m-a incantat…

Reny

Ambient plăcut… Mâncare apetisantă, gustoasă și sănătoasă. 😉

Denisia

Mâncare sănătoasă și un ambient plăcut!

Adi Dance