Consiliere nutritionala

Consiliere nutrițională

Acest articol este dedicat atât persoanelor sănătoase cât și celor care suferă de diverse boli și sunt în căutarea unei soluții pentru alinarea durerii, tratarea sau vindecarea unor afecțiuni.

Echipa Cris, formată dintr-un personal calificat, medic, asistenta, vă pot oferi consiliere nutrițională și terapeutică îmbinată cu partea practică prin cursuri de nutriție și bucătărie vegetariană în vederea îmbunătățirii vieții dumneavoastră.

De asemenea, colaboram cu magazinul “Bio Cris, acesta fiind al doilea nostru domeniu de activitate care a fost înființat din dorința de a oferi locuitorilor orașului Oradea o sursă de hrană cât mai bună și sănătoasă pornind de la produsele convenționale la cele organice și certificate ecologic, dar și produse tradiționale românești.

Așadar, ca dr. rezident în specialitatea diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, împreună cu echipa” Cris”, doresc să ofer persoanelor încercate de diferite boli servicii medicale de calitate oferindu-le o terapie naturală cunoscută și sub denumirea de terapie naturistă.

Principiile practicate și pe care le ofer pacienților mei sunt diverse, ținând cont că fiecare bolnav este o entitate aparte, iar terapia oferită este una personalizată, care să satisfacă nevoile imediate, dar și pe termen lung ale pacientului aflat în suferință.

Patologii principale de care ne ocupăm: obezitate, diabet zaharat tip 1 și tip 2, dislipidemie mixtă, hipercolesterolemie, sindroame metabolice, gută, hiperuricemie, tetanie latentă, disfuncții tiroidiene, boli autoimune intestinale și sistemice, afecțiuni cardio-vasculare: hipertensiune arterială, insuficiența cardiacă sau cardiopatie ischemică.

Patologii secundare: Cancer de rect, melanom, mielom multiplu, leucemie, hepatite virale cronice (B și C), sterilitate masculină/feminină, ulcer varicos, psoriazis, spondilită anchilozantă, spondilită anchilopoetică,

Pentru cei care doresc să intre în legătură cu noi, mai jos găsiți datele de contact necesare pentru programarea unei consultații.

  • Programări: 9:00 – 12:00 Luni – Vineri. Tel: 0741/47.03.96

 

Program consultații 2016: 16:00 – 19:00 Luni – Joi

Vă rog să luați în calcul că timpul alocat pentru prima întrevedere este de 60 minute.

Sănătatea nu este totul, dar fără sănătate, totul este nimic” (Arthur Schopenhauer)

Vă așteptăm cu drag! 

consiliere nutritionala

 

 

Rezident dr. Chirilă Cristian

Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

 

2 thoughts on “Consiliere nutritionala

  1. Buna ziua,

    Sunt interesata de consilierea nutritionala vegana si vegetariana. Va rog sa imi spuneti care este pretul sedintelor.
    Multumesc.

Comments are closed.